Däck från Speedways

Denna däcktillverkare är baserad i Indien och har sedan 1984 tillverkat däck för den inhemska marknaden. Men idag är Speedways framför allt inriktade på export och på att förse den allt snabbare växande världsmarknaden för fordon som används inom ramen för industrin och för agrar produktion. Idag så finns företaget Speedways representerat i över 60 länder världen över.

I deras utbud hittar du däck för en rad olika fordon. Här hittar du till exempel radiala däck för traktorer av alla de slag. Men inte minst hittar du också däck för olika specialfordon, likt sådana som används vid dräneringar av olika slag. En annan stor kund till Speedways är militären i diverse länder. Företaget tillverkar nämligen däck och relaterade produkter för en rad militära fordon. Inte minst för de som befinner sig inom Jeep-segmentet. Men de tillverkar även däck för fordon som det är vanligare att man som svensk har i sin närhet. Till exempel hittar du däck för motordrivna gräsklippare och liksom för maskiner som används inom skogsindustrin.

Den sammantagna rekommendationen att välja däck från Speedways lutar sig på tre ben. Det första är att speedways alltid stått för innovation och upptäckarglädje. Genom ständig forskning lyckas de alltid placera sig och sina produkter i forskningens framkant. Sedan är deras produkter också testade på ett sådant sätt så att de erbjuder både en lång hållbarhet och en otrolig körförmåga. Denna testning är otroligt rigorös och företaget är stolta över att på detta sätt kunna erbjuda sina kunder produkter av absolut högsta kvalitet. Sist men inte minst är deras produkter producerade för att vara så miljövänliga som det bara är möjligt.

Det finns således tre enkla anledningar till att välja däck från Speedways. Deras produkter erbjuder dig både kvalitet och miljömedvetenhet i ett.