Däck från accelera

Njut av att använda gedigna Accelera däck

1996 producerade Accelera sitt allra första däck. Accelera är ett ungt företag från Indonesien vars fabrik ligger mitt i ett vackert naturområde nedanför bergen i Bogor, Indonesien. Sentul International Circuit, som är en mycket stor racerbana, ligger dessutom, passande nog, ungefär tre kilometer ifrån Acceleras fabrik. Allehanda däck tillverkas för lastbilar, bilar och bussar som passar olika väderförhållanden. Oavsett vilken typ av däck du behöver har Accelera budgetdäck som inte kompromissar med kvaliteten.

Eftersom företaget är ungt och fabriken nyligen är anlagd har det dessutom enbart investerats i modern teknik från första början, utan att pengar har ätits upp av att ställa om produktionen från äldre och sämre kvaliteter, metoder och material. Ny, avancerad utrustning säkerställer högkvalitativa däck som är fokuserade på säkerhet och innovation samtidigt som snygg design och snabbhet är lika viktigt i produktionsprocessen. Mycket av inspirationen bakom design och kvalitet kommer från de bästa däcken som produceras i Europa idag. Dessutom tar företaget stor hänsyn till konsumenters behov och önskemål.

Trots att det bästa från andra producenter inkorporeras i design och produktion så är Accelera däck ett budgetdäck, men utan att det för den anledningen tummas på säkerhet och livslängd. Oavsett om du kör på hala vägar i regniga förhållanden med löv på vägen eller snirkliga och branta vägar så har Accelera däck lika bra grepp som på en plan väg en solig dag. Med kort bromssträcka och ordentligt grepp kan du känna dig trygg på vägen. Exempel påAccelera däckmärken är Alpha, Alpha XL, Beta, Lota och PHI, samtliga sommardäck, medan Accelera Snow Series innehåller en rad vinterdäck som är särskilt anpassade för vinterförhållanden, såsom Snow XL. Vinterdäcken är enastående för snöigt väder och andra extrema väder eftersom de erbjuder betydligt bättre kontroll än sommardäcken.