Däck från Dneproshina

Dneproshina är den absolut största däcktillverkaren i Ukraina. Bolaget grundades 1961, och idag tillverkar de däck inom en rad olika områden. Man kan säga att anledningen till Dneproshinas däcks framgångar är att de är betydligt billigare än de flesta av konkurrenternas samtidigt som deras kvalitet är utmärkt. När man väljer däck från denna tillverkare är man alltså ute efter ett prisvärt alternativ till alla de stora världsledande däcktillverkarna. Området där däcken tillverkas upptar ett hela 107 hektar stort område, och 3500 anställda arbetar på fabriken.

Men vad som också särskiljer Dneproshina som tillverkare är deras däck som är gjorda för att användas på industriella maskiner. Bland deras produkter hittar du till exempel däck som riktar sig till maskiner som används inom gruvindustrin, liksom för vanliga traktorer, skördetröskor, bussar, trådbussar, men såklart också bilar och lastbilar.

För den internationella marknaden tillverkar företaget mer än 150 däckmodeller. Dessutom producerar de även 2000 artiklar som relaterar till däck på olika sätt, och som i de flesta fall, liksom däcken själva, är gjorda i gummi. Eftersom denna produktion främst är gjord för export, kan du också känna dig säker på att de lever upp till alla internationella krav.

När du väljer däck från denna tillverkar kan du göra stora vinster, eftersom deras däck är betydligt billigare än konkurrenternas. Men faktum är att deras däck, trots det betydligt lägre priset, håller en hög prestanda. Dessutom erbjuder de en bra service mot alla företag inom industrin, och inte minst har de väl utvecklade relationer med sina återförsäljare som finns i över 30 länder världen över. Genom att välja däck från Dneproshina, den absolut största däcktillverkaren i Ukraina, kan du vara säker på att få prisvärda däck, som dessutom lever upp till alla internationella krav på hur däck ska se ut och vara. Deras hållbarhet kommer inte minst att överraska.