Däck från Farm King

Farm King är en serie av däck som är specifikt framtagna för jordbruksmaskiner av olika slag. Detta innebär att de har däck för traktorer, olika jordbruksredskap och inte minst skördetröskor. Farm King är ett märke som sedan lång tid tillbaka har tillverkats av Asian Tire Factory (ATF) som utan tvekan är Indiens ledande tillverkare och exportör av bildäck, slangar och fälgband. Produktionen av alla deras Farm King-produkter sker på deras tillverkningsanläggning som ligger i Jalandhar. Bolaget som grundades 1993 omvandlades till ett aktiebolag år 2008. Företaget och tillverkningsanläggningen, där alla produkter inom Farm King-serierna tillverkas, är godkända och lever upp till internationella krav. Dessutom jobbar de kontinuerligt med att förbättra produkternas kvalitet och design.

Den globala efterfrågan på produkter inom Farm Kings segment har ökat något enormt i takt med att en allt större del av jordbruket i världen blivit industrialiserat. Detta gör att trycket på produktionen på däck från Farm King har blivit enormt. Denna förändring har skett på ganska kort tid, och idag levererar företaget produkter till länder så som USA, Kanada, Europa, Afrika, Mellanöstern och Australien. Men också en del intilliggande asiatiska länder går en stor del av deras däck.

Anledningen till att man ska välja däck från Farm King är många. Inte minst för att de har en utmärkt kundservice, liksom de har en garanti som räcker länge på de flesta av deras produkter. Men sannolikheten att du skulle behöva använda denna är liten eftersom varje enskilt däck är noga kontrollerat för att leva upp till alla de krav som ställs på sådana inom industriell agrar produktion. Företagets ständiga förmåga att implementera nya innovationer, gör också att du kan vara säker på att Farm King erbjuder dig ett däck i forskningens framkant. Det finns således många anledningar att välja ett däck från denna tillverkare.