Däck från Malhotra

Malhotra är en välrenommerad däcktillverkare som startade sin verksamhet 1954. Det är en av de tillverkare som är mest känd inom däckbranschen, inte minst för deras visionära iver och innovativa metoder när det kommer till att producera däck, inte bara för vanliga personbilar, men också för större maskiner som används inom industrin och den agrara verksamheten. Företaget är idag en av de ledande tillverkarna och exportörerna av däck. Deras export går över hela världen.

När företaget startades 1954 var dock situationen annorlunda. Då var deras verksamhet framför allt inriktad på att endast tillverka gummit som senare skulle användas i däck av andra företag. Det var först 1978, som Malhotra kom att tillverka sin första egna däckserie, och verksamheten gick bra, så 1989 utökade de den till att även gälla vanliga bilar och traktorer som används inom industrin. I början på 1990-talet fick företaget möjligheten att börja exportera sina produkter, och med tiden har exportmarknaderna blivit deras främsta försäljningsplats för sina produkter.

Däcken från denna tillverkare har många fördelar som gör dem attraktiva för både företag och privatpersoner. Dels är alla deras däck gjorda för att tåla enorma temperaturer och för att göra däckens friktion mot vägbanan så minimal som möjligt. Deras däck har också speciella chockabsorberande egenskaper, och är dessutom gjorda för att bidra till en minimal ljudnivå vid körning. Alla däck från Malhotra är ett ekonomiskt val av många anledningar. Dels är de förhållandevis billiga att köpa, utan att de för den sakens skull har en sämre kvalitet. Men framför allt är däcken från denna tillverkare konstruerade så att körningen innebär en minimal åtgång av bensin. Det innebär att din körning blir bensinsnål och att du på detta sätt kan spara pengar.

Med däck från Malhotra får du således billiga däck av hög kvalitet.