Däck från Contire

Contire är ett system som är utvecklat av den stora däcktillverkare Continental, vilken tillverkar däck för världsmarknaden. Inte minst tillverkar Continental fantastiska och hållbara samt innovativa däck av hög kvalitet. De tillverkar också däck som är säkra på vägarna. Inom deras befintliga sortiment hittar du däck för såväl personbilar som för bussar, lastbilar och långtradare. Med däck från Continental får du en produkt av världsklass.

Men för att tillgodose deras kunders behov av att spara pengar och dessutom göra en insats för miljön, skapades deras system Contire. Systemet går ut på att kunder kan ta sina gamla, slitna däck från märket och få dem renoverade så att de blir som nya. Detta görs genom många olika steg, men tanken med detta är att det såklart är onödigt att slänga ett par däck som fortfarande kan användas. Genom att lämna in dem för återuppbyggning kan du använda dem åter igen, i många år.

Anledningen till att detta system blivit populärt, inte minst för däck som används av kommersiella fordon, är för att det sparar pengar för kunden. Men sedan bidrar också detta system till att värna om miljön på alla tänkbara sätt. Inte minst den senaste tidens fokus på växthuseffekten och den potentiella uppvärmningen av vår planet har gjort att ett allt större fokus lagts på att försöka återanvända så mycket som möjligt inom däckindustrin. Och Continental, drar med sitt system Contire, verkligen sitt strå till stacken.

Så, om du är ett företag eller en privatperson som inte vill lägga onödiga pengar på nya däck, är alltså Contire den perfekta lösningen. Dels kan du spara avsevärda summor genom att använda dig av denna tjänst, men inte minst kan du också värna om miljön. För att komma igång och för att få reda på mer om denna lösning, gör du bäst i att kontakta din närmaste återförsäljare av Continental.