Däck från Kenda

Kenda är en däcktillverkare som grundades i Taiwan 1962. Företaget har gjort sig kända för sin breda repertoar, och tillverkar däck för både motorcyklar, personbilar, cyklar och rullstolar. Erfarenheten från att ha producerat däck för så vitt skilda användningsområden har gjort att de skaffat sig exceptionell expertis, och vet hur man tillverkar ett säkert och hållbart däck som gör körupplevelsen följsam och smidig. Däck från Kenda kan användas i stadsmiljö för den som mest använder sin bil för att köra till och från jobbet, men företaget har samtidigt ypperliga produkter när det gäller tuffare underlag. Vare sig du ska köra en tävling i skogen eller behöver färdas långa sträckor i en snöstorm, kommer dina däck från Kenda att hålla måttet hela vägen.

Företagets utvecklare och ingenjörer jobbar ständigt med produkternas detaljer för att kunna tillverka däck med oslagbar hållbarhet. Genom att under flera decennier lyssna på kunder och ta till sig den senaste tekniken, har man kunnat erbjuda den breda produktlinje som man kan idag. Kundens körupplevelse och säkerhet står alltid i centrum, och under 50 års tid har företaget finslipat sitt koncept till perfektion. Kenda testar sina däck flera gånger under hårda och krävande förhållanden, för att den färdiga produkten ska hålla högsta kvalitet. Detta gäller inte bara däckets prestanda, utan även att det tillverkats på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Kenda har ett rigoröst program för energieffektivitet, och däcken måste också uppfylla de hårda säkerhetskraven innan de släpps till försäljning.

Oavsett vilken typ av fordon du kör kan du alltid lita på att Kendas däck håller högsta kvalitet. Företagets produkter har vunnit flera priser och omröstningar i flera olika kategorier, och ses som en innovativ tillverkare som man alltid kan lita på. Detta gäller både prestanda och säkerhet, och vare sig det handlar om personbilar eller mountainbikes.