Däck från SuperKing

Detta företag är en indisk däcktillverkare, som förutom att tillverka däck för den indiska marknaden också är en framstående exportör som är godkänd av såväl den indiska staten, men naturligtvis också följer internationellt regelverk för hur däck ska konstrueras. Företaget grundades 1982 och har sedan starten alltid jobbat med att inte bara ligga i framkant och utveckla bra däck och andra produkter, men också att försöka se till att expandera sin export till andra länder. Idag förser företaget mer än 30 länder på den internationella marknaden med sina däck.

Det som gjort att bilägare år efter år väljer att utrusta sina bilar med däck från SuperKing beror på att företaget alltid försökt se till att ta hand om sina kunder och erbjuda dem en fullgod service. Idag har företag till och med en kvalitetsförsäkring som gör att de garanterar att deras produkter levererar exakt vad de lovar och att de därför kommer att göra allt för att byta ut produkten eller åtgärda ett fel om något upptäcks. Men kunderna till företaget har inte heller sällan fått en mer spontan och hjärtlig service i deras butiker, än vad de fått hos andra däckförsäljare.

Företaget tillverkar idag framför allt däck för så kallade två- och trehjulingar, liksom för en rad olika fordon inom den agrara sektorn. Det innebär alltså att de inte tillverkar hjul för vanliga bilar. Men när varje hjul tillverkas sker det inte bara med de allra senaste maskinerna, men också med en rigorös testning av produkterna för att garantera deras kvalitet.

När du är ute efter ett däck som du vill ska hålla länge och dessutom befinna sig i framkanten av den teknologiska utvecklingen är ett däck från SuperKing ett bra alternativ. Med produkter från dem får du både säkerhet och hållbarhet i ett.