Däck från Fortuna

Fortuna är ett förhållandevis ungt företag och har snabbt blivit ett av de ledande märkena i världen när det kommer till prisvärda däck för bilar. Däcken från denna tillverkare köps således av dem som inte vill betala mycket för sina däck, men som trots allt inte vill tumma på säkerheten.

Sedan starten har Fortuna snabbt vuxit och varumärkets rykte är idag mycket gott. Deras däck säljs i mer än 38 länder världen över och miljoner bilar utrustas varje år med däck från företaget. En del av strategin för att växa har varit att satsa på att effektivisera alla led i produktionen för att på så sätt kunna hålla låga priser med samtidigt få en bra, säker och hållbar produkt. Fabriken där däcken tillverkas är till en state-of-the-art-anläggning som använder de allra senaste moderna maskinerna och utnyttjar allt inom den senaste teknologin. Men fabriken använder sig också av kontinuerliga uppgraderingar och investeringar. Fortuna har dessutom ett unikt samarbete med alla distributörer, vilket på sikt garanterar varumärkets plats i budgetsegmentet. Dessutom införs kontinuerligt nya däckstorlekar för varje säsong.

Däcken från Fortuna har en rad egenskaper som gör dem fördelaktiga. Detta inkluderar en bekväm och tystgående körning, ett lågt rullmotstånd och en låg bränsleförbrukning. Sedan finns till exempel deras vinterdäck i en rad olika varianter. Du kan välja om du vill ha med eller utan dubbar och det är en liten risk att du inte kommer att hitta de däck som du behöver till din bil i deras utbud.

Det finns således många anledningar till att köpa dina däck från Fortuna. Men det främsta argumentet är kanske att du då får ett däck av bra kvalitet som är säkert och uppfyller alla internationella krav utan att det kostar skjortan. Du kommer att bli överraskad av hur mycket du får för dina pengar.