Däck från ChengShin

ChengShin Tires är idag världens nionde största tillverkare av däck. Företaget grundades i Kina år 1967 och opererar framför allt under namnet Maxxis international. Företaget sysselsätter mer än 20 000 personer och är inom det generella segmentet den nionde största tillverkaren av däck i världen. Men om man ser till deras produktion av cykeldäck så kan man konstatera att företaget definitivt är den allra största tillverkaren globalt. Inte minst är det den kinesiska befolkningens frekventa cyklande som bidragit till detta. Företaget erbjuder dock produkter inom många andra kategorier av däck.

Alla däck från denna tillverkare tillverkas i någon av företagets tre fabriker i Xiamen, Kina. För att se till att kunna tillverka så bra däck som möjligt använder de den allra senaste tekniska utrustningen och har dessutom en innovativ teknologi och starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Men detta hindrar inte att företaget också följer alla de internationella normerna för hur en organisation ska drivas för att inte arbetskraften ska utnyttjas och för att värna om den generella säkerheten. Som ett bevis på detta har företaget vunnit en rad utmärkelser och priser.

Däck från ChengShin finns dock inte bara att tillgå i Kina, utan deras produktion distribueras också till mer än 150 länder. Förutom deras världsledande produktion av cykeldäck så tillverkar de också däck och slangar för motorcyklar, terrängfordon, bilar, lastbilar, truckar, jordbruks- och trädgårdsmaskiner. Under hela vägen, från tillverkning av deras däck till logistik och hur de tar sig till din butik, försöker ChengShin att maximera och effektivisera för att du ska få så bra däck som möjligt till så låga priser som möjligt. God service är en nyckel i deras filosofi.

Med däck från detta företag kan du således känna dig säker på att du får en produkt som du kommer att vara nöjd med och som kommer att hålla länge.