Däck från Gerutti

Gerutti är en tillverkare av bildäck för dig som är ute efter någonting som befinner sig i den absoluta budgetklassen. Men inte bara är dessa däck fördelaktiga om du vill spara pengar, utan de håller även en god standard. Deras däck tillverkas i Indonesien och målsättningen är att de ska tillverka ett däck för alla bilmodeller. Vare sig du är ute efter ett däck till din lilla Mazda eller till din fyrhjulsdrivna terrängbil, så kommer du garanterat att kunna hitta däck från denna tillverkare.

Trots att deras däck är tillverkade i Asien så är dock företagets främsta målsättning att tillverka budgetdäck för exportmarknaden. Däck från Gerutti kan man finna på bilar i många olika länder, och inte minst i USA är det vanligt att bilar är utrustade med däck från detta företag. Men trots att de har möjlighet att hålla ett lågt pris på sina produkter så ska man inte behöva oroa sig över deras kvalitet och säkerhet. På fabriken i Indonesien där alla deras däck tillverkas, övervakas varje steg i processen. Inte bara blandningen av råvaror, den ursprungliga gummimassan som däcken är gjorda av, kontrolleras. Minst lika mycket energi läggs på att se till så att däcken uppfyller de grundläggande kraven på stabilisering och prestanda. Det är en av anledningarna till att däck från Gerutti uppfyller alla de internationella krav på däck som finns. Inte minst tar dessa krav hänsyn till hur säkra däcken är.

Så, välj däck från Gerutti för att spara maximalt med pengar utan att för den sakens skull tumma på däckens kvalitet. Du kommer dessutom finna att däcken från denna tillverkare finns för otroligt många bilmodeller av alla storlekar. Med däck från detta företag får du mer i plånboken och därmed större körglädje i tillvaron!