Däck från Starfire

Starfire är ett däckmärke där däcken är designade i USA men tillverkas i Asien. Starfire är ett företag som mer eller mindre enbart tillverkar däck för vanliga personbilar, och det gör de bra. Deras absoluta fokus är att kunna erbjuda däck som visserligen inte ligger i det lägsta prissegmentet, men som istället erbjuder en hög kvalitet och framför allt en säker körning av din bil. Detta fokus på säkerhet gör att däck från Starfire är extra förmånliga att välja om du har många barn, eller ofta färdas i en miljö där du måste kunna lite på att dina däck inte ger vika.

Företaget anger fem anledningar till varför man ska välja däck från just dem. Den första är att alla deras däck är designade och rigoröst testade i USA. De menar att detta ökar säkerheten eftersom du därmed kan vara säker på att de lever upp till västerländska standarder. Men detta är långt ifrån nog. Starfire är så säkra på sina däcks kvalitet att de erbjuder en livsgaranti på dem. Det innebär att de ersätter dem, om det skulle finnas något fabriksfel på din produkt. Sedan erbjuder de också ett däck som har en fantastisk prestationsförmåga, utan att sänka livslängden på det. Det finns också andra fördelar med deras däck som att de klarar av stora tyngder, vilket gör att de blir flexibla och kan användas på många olika typer av fordon.

Men det som främst gör Starfire till ett märke som många väljer är att de i tester med de vanligaste konkurrenterna presterar oerhört bra. Inte bara är deras kvalitet och körförmåga bättre än de flesta andra, utan också är deras säkerhet fantastisk. Det gör detta märke till ett bra märke att välja för speciellt barnfamiljer som vill ha ett däck de kan lita på med alla typer av vägunderlag.