Däck från Kings Tires

Kings Tire producerar däck, slangar och fälgband för en rad olika fordon som inte bara inkluderar vanliga bilar, utan också fordon som används inom industrin. Företaget grundades i Taiwan år 1988 och har idag tre fabriker i Tianjin, Kina. Kings Tire erbjuder en global service där man inte minst återfinner företagets produkter i Europa, USA, Australien och Nya Zeeland. Eftersom exporten är den viktigaste marknaden för Kings Tire så innebär det att alla produkter är noga testade och kontrollerade för att leva upp till de internationella säkerhetsföreskrifterna och kraven på produkter inom segmentet däck för alla typer av fordon.

Förutom däck för vanliga fordon så tillverkar företaget även däck för lätta lastbilar, liksom för truckar och bussar. Inte nog med det så tillverkar de också en rad olika däck som har specifika användningsområden, inte minst inom industrin. I deras utbud hittar du till exempel däck för lyftkranar och gaffeltruckar, liksom för truckar och fordon som används framför allt inom gruvindustrin. För att anknyta till det sistnämna, har den globala efterfrågan av mineraler och metaller vuxit lavinartat under det senaste decenniet, och av den anledningen har efterfrågan på däck som är gjorda för maskiner som används inom denna industri också vuxit kraftigt.

Men sedan har företaget också däck som är tänkta för att användas i andra agrara industrier. Här finns till exempel däck för skottkärror, liksom för stora traktorer och för skördetröskor. Kings Tire tillverkar också speciella däck som ska användas för fyrhjulingar och för scootrar som behöver ett extra grepp.

Med däck från Kings Tire garanteras du en produkt som är av en otroligt hög kvalitet. Och om du är ett företag inom industrin eller den agrara näringen, så kan du känna dig säker på att deras anpassade produkter ligger i den absoluta tekniska framkanten. Välj däck från Kings Tire, du få däck som håller och presterar länge.