Däck från Marangoni

Marangoni är ett italienskt företag som tillverkar däck av absolut högsta kvalitet. Däcken tillverkas i Italien för en rad olika fordon, men framför allt är företaget inriktade på däck för vanliga passagerarbilar, SUV:ar och lätta truckar. Marangoni är till och med så stolta och säkra på sina produkters kvalitet att de erbjuder alla kunder en livstidsgaranti för att du ska känna dig säker på att inte något oväntat kommer att inträffa med dem under din körning. Denna livstidsgaranti skyddar dig inte bara mot fabriksfel som kan uppkomma och bli synliga, utan den skyddar dig också mot oväntade skador som kan uppkomma vid slitage. Garantin har Marangoni instiftat för att särskilja dem själva från andra däcktillverkare och visa på den otroliga kvaliteten i sina produkter. Vem skulle annars våga erbjuda en sådan garanti?

Marangoni är dessutom en däcktillverkare, som inte bara tillverkar sina däck lokalt i Italien, utan det är också där de utvecklar sina däck för att klara av de utmaningar som ställs på körning. Inte minst har de satsat stora resurser på att utveckla däck som på olika sätt erbjuder en mindre påfrestning på miljön. Dels har de i så stor utsträckning som möjligt försökt minska skadan som däcken orsakar i form av efterlämnande på vägarna. Men dessutom har de sett till så att bilen kan komma fram med så lågt motstånd som möjligt, genom att minska däckens friktion, utan att för den sakens skull tumma på säkerheten. Men även deras fabrik, där däcken tillverkas, är en ideal plats ur miljösynpunkt. Där används solpaneler för att få elektricitet och allt görs med en medvetenhet om miljön.

Så, om du vill ha däck som kommer att hålla otroligt länge men som samtidigt också är miljövänliga är Marangoni det perfekta valet för dig. Inte minst slår de alltså ett slag för en bättre framtid för barn och barnbarn.