Däck från Aeolus

Aeolus är en kinesisk däcktillverkare som grundades 1965. Företaget tillverkar däck för personbilar, lastbilar och däck som används inom jordbruket och är en av de mest erkända producenterna av olika typer av däck i världen. Man säljer 5,5 miljoner däck om året och har ett mycket gott rykte som blir allt mer stabilt för varje år som går. Man har funnits på den europeiska marknaden sedan 2002 och har framförallt blivit kända för däcken till jordbruket och till lastbilar. När det gäller personbilar så är det Aeolus Ace-serien som sticker ut mer än kanske någon annan variant. Detta däck håller mycket hög prestanda och har blivit välkänt av entusiaster över hela världen.

Aeolus är kända för att alltid arbeta med den absolut senaste tekniken. Det är på detta område man har investerat som mest, eftersom man alltid vill kunna erbjuda sina kunder den bästa kvaliteten som finns. Man har också lagt ner mycket jobb på att bredda sitt sortiment, något som har varit väldigt framgångsrikt. Man kan som sagt både erbjuda däck till personbilar av absolut högsta kvalitet, samtidigt som produkterna som är avsedda för jordbruksindustrin är vida kända för sin effektivitet och hållbarhet.

När det gäller däck avsedda för till exempel grävskopor så är det framtagna med en speciell teknik som gör dem ovanligt robusta och hållbara. De tål hårdhänt användning inom ett område som lätt sliter ut även de mest stabila produkter. Med däck från Aeolus kan man vara säker på att jobbet blir gjort på snabbast och effektivast möjliga sätt, och företaget har inom denna sektor blivit ett av de absolut ledande märkena. Däcken är väldigt prisvärda med tanke på den kvalitet man får, och är ett ekonomiskt val eftersom de kommer hålla under lång tid, trots daglig användning.