Däck från Sunew

Sunew Tyre är ett märke som distribueras och tillverkas av Best Choice International Trade Co. som i övrigt även tillverkar andra däck. Men just deras märke Sunew är företagets premiummodell som är gjord för att klara av det mesta. Inte minst är märket tänkt att på ett mycket effektivt sätt vara ett så kallat high performance-däck, som klarar alla krav som professionella åkare ställer.

För tillfället tillverkar de två däck som är framtagna för att ge en körupplevelse i absolut toppklass. Deras modell som kallas YS618 är speciellt framtagen för att användas på sportbilar i lyxklassen. Dessa däck erbjuder allt som man kan önska sig. Till exempel hittar man här en funktion som innebär ett fantastiskt grepp om vägbanan, men också inbyggd och noga testad teknik som gör att man får en stabiliserad körning så långt som möjligt. Däcken är även utvecklade för att göra så att deras reaktionstid blir extremt låg. De finns även i alla storlekar för att passa de flesta av de vanligaste sportbilarna i lyxklassen som finns på marknaden idag.

Sunew erbjuder också en modell som de valt att kalla YS112. Denna modell är istället avsedd även för vanliga bilar, men innebär att du som kör, kan få ett däck som verkligen befinner sig i framkant. Förutom att det i sitt material är fulländat, så har det också på annat sätt utvecklats för att ge dig som förare en maximal kontroll när du åker fram på vägarna. Inte minst är dessa däck utvecklade för att undvika vattenplaning.

Om du vill utrusta din racerbil eller din vanliga bil med det bästa, så är däck från Sunew det självklara valet. Det kostar naturligtvis lite extra, men det får du tillbaka mångfalt i bättre körupplevelse. Och det kan det vara värt om du redan lagt en del pengar på en bra sportbil.