Däck från Debica

Debica Tire Company, eller Dębica SA som företaget också kallas är den ledande polska tillverkaren av däck för personbilar och lättare fordon som mopeder och motorcyklar. Men deras produktion täcker inte bara in dessa fordon, utan i deras sortiment hittar du även däck och innerslangar för både lastbilar och jordbruksmaskiner för att nämna något. Debica tillverkar inte bara sina produkter för den polska marknaden, utan en stor del är också direkt avsedd för export. Av den anledningen kan du känna dig säker på att företaget uppfyller alla internationella krav som ställs på däck i alla former.

Däcken från Debica tillverkas i den polska staden med samma namn. Det är en gammal stad med anor tillbaka till 1200-talet och den har idag knappt 50 000 invånare. Däcktillverkaren Debica är den absolut största arbetsgivaren i staden, och de är också det företag som gör störst investeringar som gynnar ekonomisk tillväxt i hela den sydliga regionen av Polen, där staden är belägen. Företaget sysselsätter idag nästan tre tusen arbetare, och har direkt samarbete med nästan 350 lokala företag. Sedan 1995 har bolaget dessutom fått pengar utifrån i form av strategiska investeringar från det amerikanska företaget The Goodyear Tire & Rubber Company för att ytterligare kunna utveckla och utöka produktionen av deras produkter.

Förutom den polska marknaden hittar du däck från Debica i över 60 länder och i sex världsdelar. Några av de länderna där de har en stor del av marknaden är Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, USA och Brasilien. Med däck från Debica får du således prisvärda däck som håller en hög kvalitet och lever upp till alla internationella krav. Tänkvärt är också att ett köp av deras däck stimulerar en tillväxt i en hel region i Södra Polen.