BILLIGA ALUMINIUMFÄLGAR

Hitta billiga aluminiumfälgar enkelt med ditt reg nr.

Billiga Aluminiumfälgar Online 2021

Hos oss hittar du ett brett utbud av aluminiumfälgar. Vi har alu fälgar till de flesta bilar. Vi erbjuder snygga alumininumfälgar till mycket förmånliga priser. Hittar du inte några alu fälgar till din bil? Använd då gärna vår fälgsök! Där hittar du enkelt aluminiumfälgar som passar din bil.

Aluminiumfälgar Online

Att köpa aluminiumfälgar kan kosta skjortan om man väljer fel företag, så det är såklart viktigt att hitta de bästa fälgarna för ett bra pris. Då är det som enklast att söka online, eftersom utbudet på fälgar online är otroligt mycket större än i butik och oftast billigare. Hos oss så kan du utan tvekan hitta fälgar som passar just dig och samtidigt köpa dom för ett billigt och bra pris. Så om du är sugen på att göra bilen lite sommarfin genom att köpa nya fälgar så bör du välja oss! Vi har fälgar till alla sorters bilar och alltid till ett bra pris.

Hitta aluminiumfälgar till din bil

Aluminiumfälgar

Köpa aluminiumfälgar

Är du på jakt efter nya aluminiumfälgar? Hos oss kan du få hjälp att hitta de som passar just dig och din bil. Något som är väldigt viktigt när man ska köpa nya fälgar är att fälgarna och däcken har samma tum, samt så måste inpressningsdjupet på fälgarna matcha bilens. Varför det är så viktigt att detta stämmer är för att de inte ska ta i skärmkanterna eller hjulljusen. Visar det sig att de tar i skärmkanterna t.ex. så kan hastighetsmätaren visa fel och då går inte bilen igenom besiktningen.

Varför aluminiumfälgar?

Hur kommer det sig att aluminiumfälgar är så populära, och vad är fördelen med dom? Eftersom det är en lättmetall så hjälper det bromssystemet i bilen att kylas ner, till skillnad från stålfälgar. Och med tanke på att dom är så lätta så minskar den ofjädrade vikten som gör att det blir bättre fäste när det är dåligt väglag. En annan fördel med aluminiumfälgar är ju att dom kan göra din bil snyggare och se lite sportigare ut, samtidigt som värdet på bilen ökar.

Ta hand om fälgarna

Med tanke på att vi är i Sverige så är väderförhållande väldigt skiftande, vilket tar rätt hårt på fälgarna. Och eftersom fälgarna är de som har närmst kontakt med vägen så kan dom bli ganska dåliga pga föroreningarna som finns, som bromsdamm, tjära och vägsalt. Men detta kan man ju såklart ta hand om ifall man gör det på rätt sätt. Ett simpelt sätt att hålla dom skinande rena är att börja med att skölja dom med högtrycksvatten i ett par minuter per fälg. Sedan så kommer du spraya på avfettnings-medel och låta dem stå i lite mindre än 1 minut. Efter detta tar du fram högtryckstvätten igen och spolar varje däck i 2-4 minuter igen. Sedan tar du och gnuggar på bilschampo på fälgarna och till sist så sköljer av dom igen tills dom blir skinande rena