Däck från Ovation

Ovation är ett däckmärke som framförallt distribueras i Australien och Tasmanien. Där är det ett av de absolut största däckmärkena, och har funnits sedan slutet på 1990-talet. Men de flesta av däcken från Ovation är dock inte gjorda i Australien, utan tillverkas istället i Kina. Där har företaget nämligen en enorm fabriksanläggning som täcker ungefär en och en halv kvadratkilometers yta och har cirka 6 000 anställda personer. Anläggningen har dessutom en kapacitet på ungefär 12 miljoner däck per år. Det är dock viktigt att tillägga att däcken inte enbart säljs i de angivna länderna ovan. En stor del av exporten går nämligen också på export till en rad andra länder.

Ovation tillverkar däck för en rad olika bilmodeller. Du hittar dem från allt till din lilla Mazda till din stora SUV. Men du kan också vara säker på att de kommer att ha en hållbarhet utöver det vanligt. Vilken bil du än har så kommer du således att kunna finna hållbara däck från denna tillverkare.

En av de saker som Ovation dessutom tar hänsyn till när de tillverkar sina däck är miljöpåverkan. Detta görs på flera sätt. Dels genom att produktionen av däcken från detta märke sker skonsamt, men också genom att däckens design och dess mönstring är fördelaktig och inte ger upphov till en alltför hög bränsleförbrukning. På så sätt kan du känna dig säker på att däcken från Ovation också innebär en miljövänlig körning.

Med däck från detta märke får du således en produkt som inte bara är billig i förhållande till den kvalitet som den erbjuder, men också en produkt som är miljövänlig ur många olika aspekter. Däcken från denna tillverkare passar såväl dagliga långkörare som vanliga semesterfirare. Gör som så många andra världen över, och välj däck från Ovation.