Däck från Rotalla

Rotalla är en av de ledande tillverkarna av kvalitetsdäck i Kina idag. Flera av de som samarbetar med märket och fabriken i vilken de tillverkas, kan inte bara vittna om en oerhört hög kvalitet, utan också om att personalen och medarbetarna är mycket professionella. Däcken från Rotalla tillverkas i en fabrik i Guangrao, Shandong, Kina. Fabriken är en av de mest moderna i landet och använder en hög grad av automatisering för att säkerställa en rad saker som kännetecknar företaget och garanterar kunderna en fantastisk kvalitet. Dels kontrollerar de alla material som används i däcken, för att de ska motsvara och uppnå den kvalitet som kunderna kräver. Sedan är såväl konstruktion och köregenskaper något som också är viktigt. Men som att inte det vore nog är också företaget noga med att alla deras produkter ska leva upp till internationella krav och standarder.

Fabriken där däcken tillverkas av Rotalla byggdes år 1986 och den har testutrustning som är importerad från olika delar av världen, ofta från Japan, USA och Tyskland. I företagets sortiment finns däck i alla storlekar. Naturligtvis erbjuder de även både sommar- och vinterdäck. Men det som framför allt är viktigt med däcken från denna tillverkare är inte bara att de erbjuder sina kunder en produkt av hög kvalitet som lever upp till alla kraven på produktion för att erbjuda så bra köregenskaper som möjligt. De jobbar nämligen intensivt med att deras däck också ska tillverkas under miljövänliga förhållanden, men inte minst vara konstruerat på ett sådant sätt att det minskar din bils bränsleförbrukning.

Det finns såldes många anledningar till att välja däck från detta märke. Inte minst därför att Rotalla erbjuder hög kvalitet till bra pris och för att de i sin produktion och design värnar om miljön. När du väljer Rotalla väljer du bort onödiga kostnader och en bättre hälsa för vår planet!