Däck från Rosava

Rosava är en däcktillverkare som tillverkat däck på ungefär samma plats i staden med samma namn ända sedan 1976. Rosova är belägen ungefär 80 kilometer utanför Kiev i Ukraina. De tillverkar framförallt däck för bilar och lastbilar, och de är noga med att deras kunder ska få en utmärkt produkt, både vad det gäller kvalitet och köregenskaper. Ett bra däck ska enligt denna tillverkare inte bara hålla länge, utan också möjliggöra både en säker och effektiv framfart.

På deras fabriksanläggning i Rosava har de tillverkar uppskattningsvis 180 miljoner däck sedan starten 1976. Och idag är deras anläggning den absolut största tillverkaren av däck i hela Ukraina. Men inte bara är företaget noga med att deras däck tillverkas enligt de senaste teknologiska standarderna, utan också är de noga med att personalen som arbetar där har bra arbetsförhållanden. Detta är inte minst viktigt eftersom det för företaget är en del av att sätta standarden inom industrin vad gäller socialt ansvar. Att de kan påverka detta, illustreras inte minst av att fabriken i Rosova inte bara tillverkar däck för sitt eget märke, utan ofta även är inkluderade i en rad delprojekt för andra tillverkare världen över.

Tack vare anläggningens höga standard kan du känna dig säker på att alla produkter från Rosova håller en hög kvalitet. De är inte bara kvalitetstestade när det gäller vanligt slitage, utan på deras anläggning kan de med enkla medel dessutom även testa hur däcket uppför sig under olika förhållande, både i höga och låga farter.

När du söker igenom utbudet från Rosova, kommer du att hitta däck för mer eller mindre alla typer av privatbilar och lättare truckar. Och när du har installerat dem på din bil, kommer du dessutom förstå varför det var ett bra val. Både köregenskaper och slitage lever upp till förväntan. Ditt samvete blir också bra.