Däck från Anlas

Det turkiska företaget Anlas började tillverka däck 1974, och har successivt ökat sin produktlinje och omfattning och skaffat sig en bred skara trogna kunder. Man är idag Turkiets ledande däcktillverkare och är välkända både i Europa och resten av världen för sina kvalitetsprodukter. Man har en mycket bred repertoar och tillverkar däck till både cyklar, motorcyklar, fyrhjulingar, go-karts och golfbilar. När det gäller motorcyklar är man ett ledande märke på marknaden, som levererar kvalitativa däck till bra priser. Företagets motorcykeldäck får ständigt höga betyg i olika däcktester, och bland erfarna förare är det ett av de märken som man vet håller en jämn och hög kvalitet. Anlas är helt enkelt ett säkert kort i motorcykelvärlden, och med de satsningar man gör varje år när det gäller ny teknik, håller man sig ständigt uppdaterade på det senaste.

Både när det gäller däck till mopeder, motorcyklar och cyklar, är körstabiliteten ett av de absolut viktigaste områdena. Att ständigt behålla greppet om vägbanan, även i kurvor när hastigheten är hög, är inte bara ett måste för att körningen ska bli så säker som möjligt, utan gör också körupplevelsen högre. Att kunna lita på att däcken behåller greppet, även när det är regnigt och vägbanan blir blöt, är ett krav som alltid måste uppfyllas. Eftersom Anlas också tillverkar vinterdäck för hårda förhållanden gör att de kan inkorporera denna teknik även i andra däck, så att man kan köra med dem oavsett väderlek.

När det gäller fyrhjulingar har företaget tagit fram AN-TRACK-serien som utgör ett stabilt alternativ för körning i ojämn terräng. Bromsförmågan är alltid god, och det tar lång tid innan däcken blir utslitna. Detta gör Anlas-däcken till inte bara ett högkvalitativt alternativ som man kan njuta av under många år, utan också ett av marknadens mer prisvärda.