Däck från Leao

Leao Tires är en kanadensisk däcktillverkare som försett marknaden med kvalitetsdäck för en rad olika typer av fordon sedan slutet av 90-talet. Inte nog med att de försöker se till att göra så bra däck som möjligt, de har också en väl utvecklad avdelning för deras kunders serviceärenden. Företaget jobbar efter fem olika grundprinciper för att göra sina kunder glada och nöjda, och dessa kan fungera som säljargument till varför du ska välja däck från just detta företag.

För det första försöker Leao hela tiden, genom design, göra sina däck så säkra och bra som det bara är möjligt. Inte minst har de lyckats åstadkomma att deras däck har en betydligt kortare bromssträcka än vanliga däck, tack vara rätt materialval och mönstring. Men de har också lyckats med att göra däcken betydligt mer hållbara än konkurrenternas. Genom en rigorös testning kan de förse dig med en superb kvalitet, men det är också så att deras däck erbjuder dig en dämpande effekt vid körning som gör att din bil bidrar till en låg ljudnivå i kupén. Deras tekniska utveckling av produkterna gör också att din körning blir mer stabil med däck från Leao, och inte minst så bör du känna till att du enkelt kan manövrera dem ända upp i hastigheter på 260 kilometer i timmen.

I deras sortiment hittar du däck för mer eller mindre alla typer av fordon. Inte bara tillverkar de dem för vanliga passagerarbilar, men också finner du dem för truckar och off-the-road-fordon. En annan kategori av däck som de tillverkar, är de som är avsedda för fordon som används inom agrar produktion och inom industrin. Marknaden för sådana produkter har vuxit lavinartat under de senaste åren.

Välj således däck från Leao, för högre kvalitet och större säkerhet!