Däck från Protector

Protector är ett system och en produkt som ser till att göra så att dina däck håller länge och aldrig riskerar att punkteras. Uppfinningen skapades av Paul Buttersworth och blev tillgänglig för allmänheten i juni 2003. Men även innan detta fanns liknande system för att skapa däck som kunde vara resistenta mot punkteringar. Men ganska snart, efter att han testat alla insåg Buttersworth att dessa fungerade dåligt. Han gjorde det därför till sin uppgift att skapa marknadens bästa skydd mot punktering. För att åstadkomma detta börja Buttersworth att arbeta tillsammans med de absolut bästa kemisterna i Storbritannien, och efter många år av experiment kom de fram till det system som idag utgörs av Protector.

Punktering har sedan länge varit ett av de största problemet för bilåkare i alla kategorier. Inte minst kan det vara ett problem när man färdas långt eller har en specifik tid att passa. De flesta vuxna har någon gång upplevt att man vid en oläglig tidpunkt plötsligt får en punktering och paniken sprider sig. Men med systemet Protector blir detta inte längre något problem, eftersom en punktering blir omöjlig. I korthet innebär Protector att en speciell gel injiceras i däcket, vilket sedan gör det resistent mot punkteringar. Gelen fungerar så att den vid minsta antydning till läckage i däcket snabbt täpper igen hålet. I princip innebär det alltså att man kan köra på en spik, utan att däcket tappar sitt tryck. Du har blivit säkrad mot punkteringar för all framtid.

Så, om du har blivit trött på att byta däck på bilen, och vill slippa oroa dig, så är Tyre Protector den perfekta lösningen på dina problem. Inte nog med att du med denna undviker allt arbete som ett däckbyte innebär, men framför allt så bidrar det också till att du inte längre behöver tänka på att en punktering skulle kunna förhindra din framfart till flygplatsen eller ett viktigt möte.