Finansiera dina däck & fälgar

Jämför enkelt långivare när du behöver finansiera dina nya däck & fälgar.


Jämför olika långivare enkelt

Powered by ”Kreditor”


Att ansöka om ett lån för att finansiera dina däck & fälgar går mycket snabbt och smidigt. Du fyller enkelt i dina personuppgifter online och ansökan är helt gratis. En sedvanlig kreditprövning tas sedan, för att se hur hög kreditvärdighet som du har och om det finns några eventuella betalningsanmärkningar. Det går att ansöka om lån både med och utan betalningsanmärkningar, men beloppet kan komma att variera beroende på vad de olika långivarna kan erbjuda dig.

Att köpa en bil kostar vanligtvis rätt mycket pengar, men att kunna sköta om bilen och ha råd med driftkostnader kan vara en ännu större utgift. Det kan handla om allt från att reparera bilen då det behövs, till att köpa nya däck och fälgar för att piffa till eller rå om.

Som bilägare blir man snabbt medveten om att däck kan kosta en hel del pengar. Det krävs bra och tåliga vinterdäck som klarar av klimatet och kylan som Sverige har, men minst lika bra sommardäck som passar för både torra och riktigt blöta underlag. Med kreditor kan du som privatperson få hjälp med finans av dina däck, vilket gör utgiften mindre smärtsam. När du ansöker om lån hos Kreditor kan du välja mellan ett flertal olika alternativ. Du hittar t.ex. både snabblån och sms-lån, men kan även välja att ansöka om större lån eller krediter. En stor fördel är att du slipper leta runt bland olika långivare, eftersom de mest omtyckta och populära är samlade under ett och samma tak.

Både fälgar och däck kan behöva bytas ut med jämna mellanrum. Även om däcken är av mycket bra kvalitet så slits spåren snabbt ner, vilket ger en mindre säkerhet för dig, dina medpassagerare och andra trafikanter. Trots detta är det fortfarande bäst att satsa på däck av ett kändare märke och som har fått många bra recensioner. Lånet hjälper dig och din ekonomi att fortsätta vara stadig, samtidigt som du kan delbetala av dina däck i egen takt. För snabblån och sms-lån brukar återbetalningstiden dock vara betydligt lägre än för en större typ av lån. Det positiva är däremot att du får pengarna snabbt utbetalda och att det vanligtvis är lägre krav på dig som ansöker.

Låt kredior göra allt jobb när det kommer till att hitta rätt typ av lån och lägg istället din tid på något roligare, som att leta nya däck eller beställa hem de där snygga fälgarna som du alltid suktat efter. När bilen fungerar som den ska kan man känna sig trygg på vägarna, även om man bor i ett land med så mycket växlande väder som Sverige.