Däck från Torque

Torque är ett engelskt däckföretag i det övre prissegmentet, som syftar till att ge sina kunder en däckupplevelse utöver det vanliga. Deras däck produceras på deras state-of-the-art-fabrik där produkterna sedan noggrant testas, så att du kan vara säker på att de lever upp till vad de lovar. Dessutom är företaget noga med att deras däck också ska harmonisera med den för stunden rådande lagstiftningen i de olika europeiska länderna. För tillfället är Torque främst inriktade på att tillverka däck för bilar samt för bussar men även för lastbilar.

Deras bildäck är speciellt konstruerade för att utklassa de vanliga stora kvalitetsmärkena, samtidigt som de försöker erbjuda ett pris som är överkomligt. I tester i alla europeiska länder så brukar däcken från Torque vinna över de flesta av konkurrenter. Till exempel så brukar deras däck alltid ha en kortare bromssträcka på både våta och torra vägar, men också brukar de vara bättre när det kommer till att ge föraren bättre generell kontroll över fordonet. Inte minst bidrar däcken till en lägre bränsleförbrukning. Detta gör valet av bildäck mycket enkelt för dig. För vem vill inte ha ett däck som vinner över de flesta märkena och samtidigt sälj till ett bra pris?

Torques däck för lastbilar och bussar har liknande egenskaper. Inte minst är de gjorda för att ge föraren en maximal kontroll över sitt fordon men har även en kortare bromssträckor än de flesta däck, samtidigt som de erbjuder en hållbarhet som slår däcken från de flesta konkurrenter. Däcken är konstruerade för körning både på långa landsvägssträckor, men också för körning på stadsvägar.

Det finns således många anledningar till att välja däck från Torque. Inte minst kan det komma att bli viktigt om du är intresserad av att få en körning som är säker och som ger dig en total kontroll över ditt fordon.