Däck från GoldenTyre

GoldenTyre är ett ungt och dynamiskt företag som har specialiserat sig på att producera och distribuera motorcykeldäck. Företaget har sin bas i Italien och därifrån sköter de sin verksamhet som numera har en global spridning. En av anledningarna till att GoldenTyre blivit enormt stora inom marknaden för professionella motorcykelåkare inom olika discipliner är att de alltid har haft ett tätt samarbete med olika lag inom motorcykelsporten. Bland de kategorier av motorcykelsporter som GoldenTyre levererar till återfinns följande: Minicross, Extreme Enduro, Supermoto, Motocross/Supercross, Enduro WEC och Speedway. På grund av att de tillverkar däck för åkare i världsklass är det därför nästan onödigt att tillägga att deras produkter har en kvalitet och en prestanda som är utöver det vanliga. Bland de lag och personer som detta företag har levererat däck till finner man bland annat Graham Jarvis, Steffi Laier och Julien Bill. De representerar alltså världsåkare i det absoluta toppskiktet.

Sammantaget finns det många anledningar till företagets framgång. Några av dessa är att det bland annat har varit väldigt bra på att utvecklas genom att ständigt ligga i framkant när det kommer till innovation. Företaget har också, redan från starten, satsat på att ha en global närvaro, och precis som tidigare nämnts har de också haft ett tät samarbete med de världsledande åkarna inom motorcykelsporten. Detta gör att de har lärt sig och fått tips från de absolut bästa när de konstruerat sina motorcykeldäck. Men de har också ständigt sett till att försöka ta sitt ansvar för miljön så långt det bara gått. återvinning och miljövänlig produktion har varit ledord.

Så, om du vill ha motorcykeldäck i absolut världsklass är GoldenTyre det självklara valet. Genom att välja däck från detta företag får du en bra körupplevelse, kanske för att du använder samma däck som de bästa åkarna i världen.