Däck från Ornet

Ornet Tyre är ett företag som snabbt har blivit ett av de ledande företagen på marknaden. De tillverkar däck för såväl vanliga passagerarbilar som för truckar och fordon som används i den agrara industrin. Men det som är fascinerade med Ornet är att de mycket snabbt har kommit upp och börjat konkurrera med de stora märkena så som Michelin, Bridgeston och Goodyear, vilka Ornets fabrik dessutom levererar en del däck till.

Ornet finns idag i Kina där företaget har funnits sedan slutet av 1990-talet. Där tillverkar de alla sina däck, liksom bedriver intensiv forskning för att utveckla sina produkter. Förutom att företaget är en ledande aktör på den kinesiska marknaden så har de också väl utvecklade försäljningsnätverk till mer eller mindre hela världen. De säljer idag sina produkter till inte mindre än 100 länder. Det innebär att Ornet är den tredje största exportören av däck i hela Kina. Detta är verkligen någonting att skryta med.

Förutom att du i deras sortiment hittar däck som är gjorda för att användas på vanliga personbilar, hittar du också däck som är gjorda för att användas på truckar, lastbilar och andra fordon av olika slag. Du hittar naturligtvis också däck som är gjorda för både sommar- och vinterbruk.

Så, om du vill ha däck som håller länge, men samtidigt inte är alltför dyra, är däcken från Ornet ett otroligt bra val. Och eftersom nästan alla deras däck är gjorda för att exporteras, och på detta sätt distribueras till över 100 länder i världen, kan du vara säker på att de också uppfyller alla internationella krav som man kan ställa på ett däck. Gör som så många andra och välj det mindre dyrare alternativet från denna nya och spännande uppstickare. Valet är ditt, och dessutom är det enkelt. Lycka till med dina nya däck från Ornet!