Däck från Heidenau

Heidenau är ett företag som gör allt för att tillverka de bästa däcken i världen för tvåhjulsfordon. Däcken är producerade i Tyskland och genom intensiv forskning och materialkännedom, försöker de tillfredsställa kraven från kräsna moped, motorcykel- och scooteråkare. Eftersom de är ett mycket litet företag, har de också en väldigt nära relation till sina kunder. På deras hemsida kan du till exempel läsa öppna brev till dem, som intygar hur användare världen över stolta tagit sig fram tusentals mil med deras däck. Företaget hävdar själva att de vill göra allt för att leva upp till vad stämpeln "Made in Germany" alltid stått för: utomordentlig kvalitet. Med deras däck på din motorcykel eller vespa kan du alltså känna dig säker på att de inte kommer att behöva bytas ut i första taget.

Heidenau konstruerar däck för att kunna ge dig allt som du förväntar dig av ett högkvalitativt sådant. Målsättningen är att det ska vara enkelt att köra med däck från denna tillverkare vare sig du är uppe höga hastigheter, tar en skarp kurva eller kör under våta förhållanden. Förutom en produktion av hjul för motorcyklar för befintliga märken av moderna snitt, så producerar de också hjul i vintagestil, vilka är några av deras mest populära produkter. Och faktum är att du också till och med kan hitta hjul som är gjorda för race-segmentet i deras sortiment. Företaget har således en stor bredd, utöver de vanliga hjulen för motorcyklar och skotrar.

Så, om du är intresserade av däck som produceras i en liten upplaga och håller en fantastisk kvalitet, är Heidenau det perfekta valet. Inte minst därför att du med däck från denna tillverkare kan känna dig säker på vägen gör att detta märke är ett bra val. Deras omsorg för detaljer gör också att däckens hållbarhet är otroligt bra. Som motorcykelåkare kan du köra många tusen mil med däck från Heidenau!