Däck från Tyrex

Tyrex international Rubber Co. är en däcktillverkare i Kina som grundades 2006. Den grundades med hjälp av utländska investeringar och skapades för att bistå de olika företagen med de senaste innovationerna för att underlätta tillverkningen av moderna däck. Företaget är dock inte inriktat på att tillverka vanliga bildäck utan istället tillverkar de mer eller mindre endast däck som är tänkta att användas på fordon som framför allt används inom gruvindustrin. Marknaden för dessa däck finns dels i Kina, men inte minst så säljs de också av företaget runt om i hela världen. Detta gör att deras däck är specialiserade och därmed erbjuder dig som kunde ett mervärde som få andra företag som tillverkar dessa typer av däck kan göra.

Det som framför allt gör däcken från Tyrex speciella är att de är konstruerade för att klara den tuffa miljön som gruvan utgör. För att åstadkomma det använder de till exempel en alldeles speciell gummivariant som inte bara får däcken att bli extra hållbara utan också ger dig en unik kontroll över ditt fordon. Dessutom är mönstringen på deras däck speciellt anpassade för att klara av gruvornas krävande situationer. Men inte minst har deras däck också en unik täckning som gör att kontrollen över ditt fordon blir fantastisk med Tyrex däck.

Däcken från Tyrex är speciellt anpassade för de som vill ha däck till riktigt bra priser utan att behöva tumma på kvaliteten. När du väljer däck från Tyrex kan du dessutom välja en rad tilläggstjänster. Till exempel så erbjuder företaget att låta fylla dina däck med en speciell gel som innebär att de aldrig mer riskerar att punkteras. Detta kan vara extra fördelaktigt om du vet att gruvmiljön som du ska använda däcken i är extra svårtillgänglig.

Tyrex är således ett val för alla som vill ha bra däck till rimliga priser!