Däck från DoubleStar

Qingdao Doublestar Rubber & Plastic Machinery är det företag som också går under benämningen Double Star. Det är ett mycket gammalt kinesiskt företag som startades på 1920-talet, då det var under statlig kontroll. Då tillverkade det främst gummi för att förse den fattiga befolkningen med bra skor att ha på fötterna. Men idag har verksamheten vuxit radikalt, och företaget tillverkar inte minst däck för alla olika sorters fordon. Företaget är en av Kinas 500 största, och deras produkter exporteras till hela världen, inte minst beroende på deras prisvärdhet.

En av anledningarna till framgångarna som detta företag haft, är att de är under ständig förnyelse och alltid försöker hitta nya produkter och lösningar. Deras tekniska team och deras innovationer har gjort dem till en ledande aktör för däck- och gummiprodukter avsedda för industriella maskiner. Innovativa däck för lastbilar och traktorer, men också mer specifika maskiner inom bygg- och gruvindustrin har gjort Double Star till ett välkänt företag på världsmarknaden.

Dessutom kan Double Star också tillverka små upplagor av icke-standardiserade däck. I en sådan process kan de bistå sina kunder med allt från design till pressning och slutarbete. Under år 2012 rankades Double Star som den tolfte största däcktillverkaren, och den fjärde största i Kina när det kommer till produkter för industrin. Företagets höga anseende har dessutom gjort att deras produkter exporteras till många länder världen över. Idag finns det återförsäljare av Double Stars produkter i Europa, Sydostasien, Amerika, Afrika och Mellanöstern.

Med däck från denna tillverkare erbjuds du således en hög kvalitet till ett mycket lågt pris. Deras ständiga innovationsvilja gör också att du kan känna dig säker på att du alltid får en produkt som ligger i forskningens framkant. Men inte minst följer deras produkter också alla internationella krav. Lycka till med dina däck från Double Star.