Däck från Tianli

Om du är ute efter ett par däck som verkligen kan erbjuda dig en hållbar körning till ett lågt pris, så är däcken från Tianli att föredra. Framför allt så producerar detta företag dock inte däck som är avsedda för passagerarbilar. Deras stora nisch är istället att tillverka däck för lastbilar och truckar. Inom produktionen av dessa är de det absolut största företaget i Kina och ledande på marknaden. Men de tillverkar också däck som är avsedda att användas inom andra områden i industrin. Tack vare deras låga pris men samtidigt höga kvalitet, är de en intressant och spännande däcktillverkare för alla företag som vill dra ned på sina kostnader.

Vad man noga bör känna till om detta företag är att det inte bara följer alla direktiv som givits från de kinesiska myndigheterna utan att det också är en tillverkare av däck vars produkter är godkända för export i hela världen. När du beställer en produkt från Tianli kan du således känna dig trygg med att den kommer att leva upp till alla internationella standarder vad avser säkerhet och köregenskaper.

Om du såldes är ute efter ett däck för en off-road bil eller ett däck för större lastbil är detta märke ett riktigt bra val. Och eftersom man som företag kan spara stora summor pengar på att dra ned däckkostnaden och välja däck från Tianli, finns det dessutom ett ekonomiskt incitament att välja märket. Idag exporteras deras produkter till de flesta av världens utvecklade länder och om du ser en lastbil på vägen, så kan du vara tämligen säker på att de använder sig av däck från Tianli. Så, om du är ett företag och vill ha däck som erbjuder en säker framfart, men samtidigt är skonsam för plånboken, välj Tianli!