Information om företaget

Nordendäck påbörjade försäljning av däck och fälgar i Sverige 1999. 2007 startades vår Onlineförsäljning till de övriga nordiska länderna, Danmark, Finland och Norge. Sedan dess har vi etablerat oss som en av Nordens största leverantörer av däck och fälgar och även öppnat webbshoppar i Nederländerna och Tyskland. Hos oss hittar du däck och fälgar av bästa kvalité till mycket låga priser. Vi har ett otroligt brett sortiment där du kan hitta de flesta ledande märkena inom däckproduktion.

I vår butik hittar du sommardäck, vinterdäck - både dubbdäck och friktionsdäck, aluminiumfälgar, plåtfälgar, lastbilsdäck och MC-däck. Vi har även flera tillbehör till dina däck och fälgar. Vi erbjuder däck och fälgar från flera av världens ledande leverantörer exempelvis Nokian, Gislaved, Hankook, Michelin, Kumho, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Continental, ACE och Svenskafälg.

Vårt produktutbud har växt mycket sedan 1999. För att ge ännu bättre service till våra kunder och för att snabbt kunna montera och leverera våra produkter, har vi flyttat vårt lager och huvudkontor till nya lokaler i Tobo i maj 2008. Vi tillhandahåller ca 30 000 produkter och de produkter vi inte har hemma importerar vi snabbt från våra leverantörer. Vår lokalisering gör att beställningar hanteras på ett väldigt effektivt och smidigt sätt. Om du har svårt för att välja vilken produkt som passar just dina behov hjälper vi gärna till med att ge tips och råd. På vår hemsida kan du hitta mer information om just vilken typ av däck eller tillbehör som passar ditt fordon.

Förutom ett nätverk av ca 300 partners i Norden, har Nordendäck en verkstad i Tierp, där vi kan hjälpa dig med montering av dina däck och fälgar på din bil. Vi på Nordendäck ser alltid till att du blir nöjd med just dit val och du blir alltid bemött av erfaren och professionell personal.