Monteringsservice

Du har möjligheten att montera dina däck och fälgar på din bil hos en av våra 1200 samarbetspartners. 600 av dem kan även ta emot din leverans direkt ifrån oss. Ett smidigt och uppskattat system för flera av våra kunder eftersom det många gånger innebär en billigare transportkostnad samt mer tidseffektivt, och för att inte tala om bekvämligheten. Vi rekommenderar att du alltid väljer direktleverans till verkstaden som ska utföra monteringsservicen, om du inte själv utför däck- eller fälgbytet.

När du kommit till kassan kan du välja att få däcken levererade till närmaste samarbetspartner som tar emot däck. Sök fram partner via stad eller postnummer. Välj den verkstad du vill att dina däck levereras till och fortsätt sedan i kassan. Leveransadressen har nu ändrats och du behöver då inte hämta dina däck hos ett av Postens företagscenter, utan de levereras direkt till den verkstad du har valt. Verkstaden utför sedan monteringen av däcken och fälgarna efter avtalad tid.

Vi på Nordendäck kan erbjuda samarbetspartners över hela Sverige vilka alla utför däckbyten på ett professionellt sätt. Alla våra samarbetspartners håller en hög kvalité och är utvalda med stor omsorg. Alla verkstäder måste uppfylla vissa kriterier innan de får stå på vår lista över samarbetspartners. Klicka på din ort eller postnummer för att se vart just din närmsta verkstad finns. Samma regler för leveranstid gäller oavsett om det avser monteringsservice eller inte. Vanligtvis inom fem arbetsdagar finns däcken verkstaden tillhanda, dock kan vissa avvikelser förekomma. Läs mer om detta under fliken leverans.

OBS.

Du tar själv kontakt med den verkstad du valt för tidsbokning och montering av däck, eller om du har andra frågor. Vi på Nordendäck underrättar verkstaden om att dina däck kommer att skickas direkt till dem.