Däck från Event Tyres

EventTyres grundades 2005 och är därför ett förhållandevis ungt företag i däckbranschen. Men detta gör inte på något sätt deras produkter sämre. EventTyres fokuserar nämligen på att i så stor utsträckning som möjligt leverera högkvalitativa däck till alla världens länder. Detta åstadkommer de genom att fokusera på råvarorna, de komponenter som däcken är gjorda av, samt på innovation. Företaget väljer alltid de bästa och mest miljövänliga produkterna för att se till att öka säkerheten och minska miljöpåverkan när du kör din bil. Genom att ständigt ligga före de gamla jättarna på däckmarknaden utmanar och utvecklar de dessutom branschen med de senaste uppfinningarna och gör dem till ett företag i branschens absoluta framkant.

Först och främst är EventTyres fokuserade på att tillverka däck i budgetvariant för personbilar och lätta lastbilar. Deras mönsterkonstruktioner är också utvecklade just för de behov som detta segment har. Sedan företaget grundades har Event Tyres fått en allt större del av marknaden av däck för personbilar, men målet är naturligtvis att denna ska fortsätta att växa. Strategin är att åstadkomma detta genom att ha ett stort och brett utbud och produkter till konkurrenskraftiga priser. Utbudet är under ständig utveckling, allt för att kunna leverera fordonsdäck till så många som möjligt.

Om du vill ha ett par riktigt högkvalitativa däck som håller riktigt bra priser men samtidigt inte tummar på kvaliteten är således däck från Event Tyres ett självklart val. Att företaget också är nytt, innebär inte minst att du kan känna dig säker på att inga av deras däck är tillverkade efter gamla och omoderna standarder. Dessutom är deras däck avsedda för alla världens länder, vilket innebär att de lever upp till internationella krav. Däcken från detta företag är således den perfekta lösningen om du vill ha en produkt som håller länge, är säker och har ett bra pris.