Däck från Infinity

Infinity Tyres är ett företag som tillverkar däck i världsklass. De siktar, som namnet antyder, på att deras däck ska hålla för en mycket lång tid framöver och att det på så sätt ska vara möjligt att färdas tusentals mil utan att behöva byta. Företaget satsar mycket på att maximera sina produkter. Deras researchteam är konstant upptagna med att finna nya lösningar både när det kommer till råvaror som kan användas, och sedan inte minst hur mönstringen på deras däck kan effektiviseras för att på så sätt erbjuda bättre och säkrare färdegenskaper.

I deras utbud finner du däck för en rad olika fordon. Inte minst hittar du dem för vanliga passagerarbilar. De har däck inom detta segment för såväl bilar av liten modell, som för stora fyrhjulsdrivna SUV:ar. Naturligtvis förekommer både sommar- och vinterdäck i deras utbud, där alla har en väl anpassad teknologi för att klara årstidernas olika utmaningar. Sedan tillhandahåller de dessutom däck för både lätta och tunga lastbilar av olika slag. Men de tillverkar också däck som används av fordon inom industrin och inte minst inom den agrara verksamheten. Detta är en verksamhet som har vuxit rekordsnabbt under de senaste åren tack vare att allt större del av jordbruket i världen har industrialiserats. Inom detta segment av däck ligger Infinity långt framme och kan således erbjuda sina kunder den allra senaste teknologin som krävs för att ligga steget före sina konkurrenter. Infinity tar dessutom ett stort etiskt ansvar i sin produktion.

Vare sig du behöver nya däck till din personbil eller däck till en enorm traktor, så erbjuder Infinity dig en produkt som du kan vara övertygad om ligger i forskningens absoluta framkant. Detta kan inte minst intygas av alla nöjda fordonsägare världen över som aldrig skulle byta ut sina däck från företaget mot någon av konkurrenternas.