fb

BILLIGA DÄCK - KÖP DINA NYA DÄCK ONLINE

Vi på NordenDäck har alltid bra priser på däck av högsta kvalitet från de flesta tillverkarna.

Vet du inte vilka dimensioner du ska ha?
Banner 728x90

Köp dina däck online

NordenDäck guidear dig igenom däckdjungeln och berättar vad man ska tänka på innan man beställer sina däck online.

Guide till att köpa däck online

Innan du beställer däck online

  • För att vara säker på att du beställer däck som passar till dina fälgar så bör du kontrollera på din bil vad du har för dimension. Använder du dina originalfälgar eller samma storlek som originalfälgarna så går det även att söka däck efter ditt reg. nr. Du kan skriva ut en mall för att underlätta när du kontrollerar däcken på din bil.
  • När du har kontrollerat dimmensionen på dina däck är det dags att välja vilka de däck du ska beställa online. När man köper däck online så är det ett betydligt bredare utbud av både däcktillverkare och däckmönster. Men för att hjälpa dig till ett bra val av däck så har vi listat däcktestvinnare på vår site. Man kan även läsa mängder av däcktester från kända tidningar online.

Att beställa däck online

När du är klar med ovanstående punkter så är det dags att lägga beställningen och då finns det några val...

  • När du handlar online kan du välja att beställa hem däcken till en partner istället för hem till dig. De ringer då upp dig när däcken har kommit hem så att du kan boka en tid för däckskiftet. Detta gör att du kan få samma service när du köper däck online som när du köper däck på en vanlig däckverkstad. Skillnaden är att däck online är betydligt billigare, i vissa fall kan det skilja ända upp till 70% per däck! Sen så är det enklare att sitta hemma och kolla runt lite online efter vilka däck man vill köpa själv än att åka ner till en däckverkstad där dem oftast erbjuder det dem har hemma och inte det som passar dig bäst.
  • Köper du en komplett uppsättning med både däck och fälgar online så kan du välja att få dessa monterade och balanserade. Då skickas dem hem till dig redo att monteras på bilen!
  • När du beställer däck online finns det flera betalningssätt att välja bland. T.ex Visa, MasterCard, American Express, PayPal, Direktbetalning och Faktura.